/> /> Officiële ‘Sprookjes van Andersen’ 100 Dollar munt in puur zilver - Amsterdams MuntKantoor

Ontdek de sprookjes van H.C. Andersen

Bestel de officiële 100 Dollar munt in .999 zilver!

Wat hebben ‘De Prinses op de Erwt’, ‘Het Lelijke Eendje’ en ‘De Kleine Zeemeermin’ met elkaar gemeen? Het zijn stuk voor stuk sprookjes van de schrijver Hans Christian Andersen. Zijn verhalen zijn tot leven gekomen in vele films, musicals en andere producties. Daarmee heeft de beroemde Deense schrijver miljoenen mensen bereikt en fans wereldwijd.

Zijn belangrijkste werken zijn nu ook groots te bewonderen op de officiële ‘Sprookjes van Andersen’ munt. Dit wettige betaalmiddel heeft een nominale waarde van $ 100,- en is vervaardigd van 1 kilogram zilver. Bovendien is de herdenkingsmunt voorzien van een gekleurd ontwerp, hoog-reliëf en een speciale afwerking.

De oplage van de ‘Sprookjes van Andersen’ munt uit 2018 is gelimiteerd tot 300 exemplaren wereldwijd. Daarvan zijn er een paar verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Vul snel uw gegevens in om de schitterende munt te bemachtigen voor de officiële uitgifteprijs van € 1.599,-.

Specificaties van de munt:

  • Metaal: .999 Zilver
  • Gewicht: 1.001 (1 Kg)
  • Diameter: 100 millimeter
  • Nominale waarde: 100 Dollar
  • Kwaliteit: Proof-like
  • Oplage: Slechts 300 stuks
  • Inclusief: Representatieve cassette en officieel Certificaat van Echtheid

Met hoogwaardige verzamelcassette en muntcapsule

De H.C. Andersen herdenkingsmunt heeft een diameter van maar liefst 100 millimeter. Daarbij is de munt vervaardigd van 999/1000 puur zilver. Het weegt dan ook 1.001 gram.

Bij deze waardevolle munt ontvangt u de originele verzamelcassette. De verzamelcassette zorgt enerzijds voor een optimale presentatie en anderzijds voor een uitstekende bescherming van de munt. Tevens ontvangt u het officiële Certificaat van Echtheid met alle numismatische specificaties.

Ja, ik bestel graag x exempla(a)r(en) van de officiële ‘Sprookjes van Andersen’ 100 Dollar munt in puur zilver voor slechts € 1.599,- per stuk. Ik ontvang de herdenkingsmunt 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Postcode
Uitsluitend Nederlandse postcodes
Huisnummer
Alleen uw huisnummer a.u.b.
Toevoeging
Alleen toevoegingen op het huisnummer (bijv. huis, A, III, 3 hoog)