/> /> Zilveren Nieuw-Zeelandse munt ‘WW1 Mounted Rifles Brigade’ - Amsterdams MuntKantoor

Zeldzame Nieuw-Zeelandse Dollar van 1 Ounce puur zilver

Bestel nu 1 van de 1.000 exemplaren wereldwijd!

U bent nu in de gelegenheid om een zeldzame Nieuw-Zeelandse herdenkingsmunt te bemachtigen. Deze officiële zilveren Dollarmunt heeft een uniek kleuraccent. Daardoor - en vanwege het grote formaat van 40 mm - springt het prachtexemplaar direct in het oog. De schaarse Nieuw-Zeelandse munt is dan ook een waardevolle toevoeging aan elke verzameling.

Echter, de oplage van de zilveren Dollar is extreem strikt gelimiteerd. Er zijn slechts 1.000 exemplaren uitgegeven voor alle verzamelaars wereldwijd. De munt was dan ook zeer lastig te verkrijgen buiten Oceanië. Dankzij onze uitstekende relatie met de officiële producent kunnen wij u nu toch deze aanbieding doen.

Laat hieronder uw gegevens achter om de puur zilveren munt uit Nieuw-Zeeland te reserveren. U betaalt nu de scherpe uitgifteprijs van slechts € 99,95. Haast u; het aanbod is beperkt!

Specificaties van de munt:

  • Metaal: .999 Zilver
  • Kwaliteit: Allerhoogste kwaliteit (Proof)
  • Diameter: 40 millimeter
  • Gewicht: 1 Troy ounce (31,1 gram)
  • Nominale waarde: 1 Dollar
  • Oplage: Slechts 1.000 stuks

Met hoogwaardige verzamelcassette en muntcapsule

De schaarse herdenkingsmunt is vervaardigd van 999/1000 puur zilver. Bovendien is de Nieuw-Zeelandse munt geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit: Proof. Daarom wordt ervoor gezorgd dat u uw exemplaar in uitmuntende staat zult ontvangen. Zo wordt de herdenkingsmunt geleverd in een beschermende muntcapsule. Tevens ontvangt u een hoogwaardige verzamelcassette. Deze cassette zorgt bovendien ook voor een luxe presentatie van de waardevolle munt.

Ja, ik bestel graag x exempla(a)r(en) van de schaarse Nieuw-Zeelandse herdenkingsmunt in 99,9% puur zilver voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 99,95 per stuk. Ik ontvang de herdenkingsmunt 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Postcode
Uitsluitend Nederlandse postcodes
Huisnummer
Alleen uw huisnummer a.u.b.
Toevoeging
Alleen toevoegingen op het huisnummer (bijv. huis, A, III, 3 hoog)