/> /> Schaarse zilveren Franse 10 Euro munt ‘De Zaaister’ in Proof-kwaliteit - Amsterdams MuntKantoor

Beperkt beschikbaar: Zilveren ‘Zaaister’ 10 Euro munt

Reserveer nu één van de laatste exemplaren

In 1897 sloeg het Franse munthuis Monnaie de Paris voor het eerst munten waarvan het ontwerp ‘La Sameuse’ (De Zaaister) wordt genoemd. Dat iconische ontwerp is van 1903 tot 1938 óók nog op postzegels gedrukt. Daardoor is de Zaaister het meest verspreide Franse kunstwerk allertijden.

Ter viering van de 1150ste verjaardag van Monnaie de Paris, heeft het munthuis een speciale zilveren 10 Euro herdenkingsmunt geslagen waarop de Zaaister is afgebeeld. Op de andere zijde ziet u de koning die het ontstaan van het munthuis mogelijk heeft gemaakt in 864: Karel de Kale.

Er zijn slechts 10.000 exemplaren van deze zilveren Zaaister-munt geslagen. U heeft nu de unieke kans om één van de allerlaatste munten te bemachtigen. Wees er wel snel bij, want OP=OP!

Specificaties van de munt:

  • Nominale waarde: 10 Euro
  • Oplage: Slechts 10.000 stuks
  • Metaal: .900 Zilver
  • Kwaliteit: Allerhoogste kwaliteit (Proof)
  • Diameter: 37 millimeter
  • Gewicht: 22 gram

Met exclusieve presentatiecassette en Certificaat van Echtheid

De schaarse zilveren 10 Euro munt is geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit: Proof. Daarom is het natuurlijk van belang dat u deze in een uitstekende staat ontvangt en dat u deze beschermd kan bewaren. De herdenkingsmunt wordt dan ook geleverd in de hoogwaardige verzamelcassette van Monnaie de Paris. Deze cassette zorgt bovendien ook voor een luxe presentatie van de waardevolle munt. Tot slot ontvangt het officiële Certificaat van Echtheid. Uit dit certificaat blijkt dat u 1 van de slechts 10.000 exemplaren bemachtigt.

Zilveren Zaaister 10 Euro munt: Eerbetoon aan een icoon

De herdenkingsmunt neemt u mee op reis door de monetaire Franse geschiedenis. Op de voorzijde, waarop u de Zaaister ziet, maar zeker ook op de keerzijde. Deze zijde toont namelijk Karel de Kale, Koning van West-Francië. Daarachter ziet u de munt die ten tijde van Karel de Kale in Frankrijk werd gebruikt: de Denier. Dit was de eerste munteenheid die de Monnaie de Paris sloeg in haar lange bestaan.

Reserveringen worden strikt op volgorde van binnenkomst behandeld. Laat snel uw gegevens achter om de schaarse zilveren De Zaaister 10 Euro munt te reserveren.

Ja, ik bestel graag x exempla(a)r(en) van de schaarse zilveren 10 Euro herdenkingsmunt ‘De Zaaister’ voor de scherpe prijs van slechts € 79,95 per stuk. Ik ontvang de schitterende herdenkingsmunt 21 dagen vrijblijvend op zicht.