/> /> Zilveren ‘Celebration of Love’ munt met Swarovski kristal - Amsterdams MuntKantoor

Een perfect cadeau voor uw geliefde...

Bemachtig de puur zilveren munt met Swarovski kristal voor slechts € 69,95

Wilt u uw geliefde binnenkort verrassen met een mooi cadeau? Reserveer dan nu de ‘Celebration of Love’ munt van de Koninklijke Canadese Munt. De gloednieuwe herdenkingsmunt is vervaardigd van puur zilver, heeft een gekleurd ontwerp én is voorzien van een echt Swarovski kristal.

De oplage van deze ‘Valentijnsmunt’ is echter zeer streng gelimiteerd. Wereldwijd zijn er slechts 15.000 beschikbare exemplaren. Vanwege onze uitstekende relatie met de Koninklijke Canadese Munt, hebben wij gelukkig wel de mogelijkheid om de schaarse munt aan te bieden op de Nederlandse markt.

Vul daarom vandaag nog uw gegevens in om de zilveren munt met Swarovski kristal te reserveren. Alleen dan ontvangt u deze Canadese herdenkingsmunt uit 2019 gegarandeerd - en vóór Valentijnsdag.

Specificaties van de munt:

  • Bijzonderheid: Met Swarovski kristal en een gekleurd ontwerp
  • Metaal: 99,99% puur zilver
  • Nominale waarde: 3 CAD
  • Kwaliteit: Proof
  • Diameter: 27 millimeter
  • Oplage: Slechts 15.000 stuks
  • Inclusief: Geschenkverpakking, verzamelcassette en genummerd certificaat

Rozen, een universeel liefdessymbool

Op de puur zilveren munt in Proof-kwaliteit wordt ‘liefde’ op meerdere manieren uitgebeeld. Rozen zijn natuurlijk al heel lang een universeel symbool voor de liefde. Deze ziet u dan ook groots terug op de officiële Canadese 3 Dollar munt. Doordat de rozen gekleurd zijn afgebeeld, is het prachtige boeket een echte blikvanger. Bovendien heeft elke roos een symbolische kleur:

  • De gele roos staat voor vriendschap en verbondenheid
  • De rode roos staat voor romantiek en hartstocht
  • De oranje roos staat voor vrolijkheid en feestelijkheid

Geleverd in een fraaie geschenkverpakking

Mede dankzij de officiële accessoires is de Valentijnsmunt het perfecte cadeau voor iemand van wie u houdt. Zo wordt de munt geleverd in een zeer fraaie geschenkverpakking. Alleen al de verzorgde verpakking geeft het cadeau nét dat beetje extra.

Om uw geschenk helemaal compleet te maken, ontvangt u een luxe presentatiecassette van de Koninklijke Canadese Munt. Deze zorgt zowel voor bescherming als een elegante uitstraling. In de cassette vindt u het genummerde Certificaat van Eigendom. Hieruit blijkt dat u 1 van de slechts 15.000 puur zilveren munten wereldwijd heeft gegeven.

In verband met de levertijd en het beperkte aantal beschikbare exemplaren, wordt u aangeraden om de munt snel te reserveren. Vul dus direct het onderstaande formulier in.

Ja, ik bestel graag x exempla(a)r(en) van de puur zilveren ‘Celebration of Love’ munt met Swarovski kristal voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 69,95 per stuk. Ik ontvang de schitterende herdenkingsmunt 21 dagen vrijblijvend op zicht.