/> /> Gabriel munt in puur zilver met bergkristal - Amsterdams MuntKantoor

Zeldzame ‘Gabriel’ munt met bergkristal en antieke afwerking

Bemachtig de puur zilveren munt voor de officiële uitgifteprijs

U bent nu in de gelegenheid om een zeer zeldzame herdenkingsmunt te bemachtigen. De schitterende munt is vervaardigd van 99,9% puur zilver en heeft een bijzondere ‘antieke afwerking’. Om het zilveren meesterwerk compleet te maken is deze voorzien van een helder bergkristal.

Op deze schaarse munt uit 2017 ziet u de Aartsengel Gabriel. Door de speciale eigenschappen is de ‘Gabriel’ munt een waardevolle toevoeging aan elke collectie. De internationale vraag naar de unieke herdenkingsmunt is dan ook groot. De oplage is echter strikt gelimiteerd tot slechts 1.000 stuks. Daarom zijn er maar enkele exemplaren verkrijgbaar op de Nederlandse markt.

Vul hieronder uw gegevens in om de puur zilveren ‘Gabriel’ munt te reserveren. Alle reserveringen worden strikt op volgorde van binnenkomst behandeld.

Specificaties van de munt:

  • Bijzonderheid: Met bergkristal, hoog-reliëf en antieke afwerking
  • Metaal: 99,9% puur zilver
  • Nominale waarde: $ 5
  • Diameter: 50 millimeter
  • Oplage: Slechts 1.000 stuks wereldwijd
  • Inclusief: Garantiecertificaat en verzamelcassette

Een heel speciaal verzamelobject

De zilveren ‘Gabriel’ munt springt direct in het oog. Dat komt enerzijds door het grote formaat. De munt heeft namelijk een diameter van maar liefst 50 millimeter. Anderzijds valt het heldere bergkristal gelijk op. Bovendien is de herdenkingsmunt geslagen in een speciale verzamelkwaliteit: ‘Antique Finish’. Dat betekent dat de herdenkingsmunt voorzien is van een antieke afwerking. Deze afwerking komt het gedetailleerde muntontwerp met hoog reliëf zeker ten goede.

Inclusief verzamelcassette en certificaat

De schaarse herdenkingsmunt wordt geleverd met het officiële garantiecertificaat. Dit certificaat garandeert dat u 1 van de slechts 1.000 originele munten heeft bemachtigd. Ook vindt u alle numismatische gegevens op het garantiecertificaat.

Om de zilveren munt te beschermen wordt deze geleverd in de bijbehorende verzamelcassette. Deze hoogwaardige cassette zorgt tegelijkertijd voor een zeer representatieve presentatie.

Wees er snel bij, want er zijn maar enkele exemplaren verkrijgbaar op de Nederlandse markt en OP=OP.

Ja, ik bestel graag x exempla(a)r(en) van de zilveren ‘Choir of Angels - Gabriel’ munt met antieke afwerking en bergkristal voor de scherpe prijs van slechts € 149,- per stuk. Ik ontvang de schitterende herdenkingsmunt 21 dagen vrijblijvend op zicht.