/> /> Gouden Walking Liberty 0,5 Dollar munt zeer beperkt beschikbaar - Amsterdams MuntKantoor

Zeer beperkt beschikbaar: Gouden Walking Liberty 0,5 Dollar munt

Reserveer nu één van de laatste exemplaren

Van 1916 tot 1947 sloeg de United States Mint een 0,5 dollar munt waarvan het ontwerp ‘Walking Liberty’ werd genoemd. Veel mensen vinden dit één van de mooiste munten die de Verenigde Staten ooit heeft uitgebracht.

Als eerbetoon aan de wereldberoemde Amerikaanse icoon is een officiële 24-karaat gouden Walking Liberty herdenkingsmunt geslagen. U heeft nu de unieke kans om één van de allerlaatste exemplaren te bemachtigen. De beschikbaarheid is zeer beperkt, dus wees er snel bij!

Specificaties van de munt

  • Metaal: 24-karaat goud (99,99% puur goud)
  • Nominale waarde: 0.5 Dollar
  • Gewicht: 0,5 Troy ounce
  • Diameter: 27 mm
  • Oplage: Slechts 70.000 exemplaren wereldwijd

Met exclusieve presentatiecassette en Certificaat van Echtheid

Als u een munt bestelt, dan wilt u natuurlijk zekerheid. Zekerheid over de kwaliteit en specificaties van de munt. Daarom ontvangt u het officiële Certificaat van Echtheid van de United States Mint. Bovendien wordt de munt geleverd in de beschermende muntcassette. Deze hoogwaardige cassette van matzwart hardhout zorgt tevens voor een zeer exclusieve presentatie van de waardevolle munt.

Gouden Walking Liberty 100 Jaar 0,5 Dollar munt - Een hommage aan een icoon

De herdenkingsmunt is een schitterende hommage aan een Amerikaans icoon. Het ontwerp is identiek aan het originele ontwerp van Adolph A. Weinman. Enkel het jaartal op de voorzijde en de numismatische specificaties op de achterzijde zijn anders. Zo is deze Walking Liberty geslagen in 99,99% puur goud (24-karaat goud) en weegt de munt 0,5 Troy ounce.

Reserveringen worden strikt op volgorde van binnenkomst behandeld. Laat snel uw gegevens achter om de gouden Walking Liberty 0,5 Dollar munt te reserveren. De munt wordt begin januari verzonden.

Ja, ik bestel graag x exempla(a)r(en) van de schaarse Walking Liberty 0,5 Dollar munt in 24-karaat goud voor slechts € 1.399,- per munt. Ik ontvang de bijzondere gouden munt 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.