/> /> Zilveren ‘Fantasieschip De Pequod uit Moby Dick’ munt kopen? - Amsterdams MuntKantoor

Tijdelijk beschikbaar:
Fantasieschip de Pequod uit Moby Dick

Bestel de zilveren munt in Proof-kwaliteit voor slechts € 99,95

Moby Dick is één van de bekendste boeken allertijden. De walvisvaarder ‘De Pequod’ speelt een belangrijke rol in deze Amerikaanse klassieker. Door de populariteit van de veelbesproken roman, is de Pequod misschien wel het meest fameuze fantasieschip. De Pequod-munt is dan ook een waardevolle toevoeging aan de muntenserie waarop beroemde schepen zijn afgebeeld die nooit een echte zee hebben bevaren.

U bent nu nog in de gelegenheid om de Pequod-munt te bestellen voor de officiële uitgifteprijs. Dat betekent dat u deze puur zilveren herdenkingsmunt in Proof-kwaliteit bemachtigt voor slechts € 99,95. De munt is helaas zeer beperkt beschikbaar, dus laat direct uw gegevens achter om een exemplaar te bestellen.

Specificaties van de munt

  • Metaal: .999 Puur zilver
  • Kwaliteit: Proof
  • Gewicht: 1 Troy ounce (31,1 gram)
  • Diameter: 40 millimeter
  • Oplage: Slechts 3.000 stuks wereldwijd
  • Inclusief: Genummerd certificaat en houten cassette

Inclusief genummerd certificaat en officiële cassette

Bij uw zilveren ‘De Pequod uit Moby Dick’ Proof-munt ontvangt u de officiële accessoires. Zo wordt de munt geleverd in de hoogwaardige houten verzamelcassette. Deze cassette heeft de vorm van een boek. Op de kaft van dit boek ziet u het logo en de Engelse benaming van de muntenserie: ‘Ships that never sailed’.

Wanneer u het houten boek openslaat, ziet u de schitterende herdenkingsmunt. Als een ware schat, zoals die voorkomt in menig fantasieboek. Verborgen tussen de bladzijdes vindt u ook het genummerde garantiecertificaat. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 3.000 exemplaren van de munt heeft bemachtigd.

Ja, ik bestel graag x exempla(a)r(en) van de puur zilveren ‘De Pequod uit Moby Dick’ munt met de officiële cassette voor slechts € 99,95 per stuk. Ik ontvang de schaarse Proof-munt 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.