/> /> Officiƫle Smurfenmunt in Sterling zilver kopen? - Amsterdams MuntKantoor

De Smurfen bestaan 60 jaar

Bemachtig de zilveren herdenkingsmunt vanaf € 44,95

Om het 60-jarig bestaan van de Smurfen te vieren heeft de Koninklijke Munt van België onlangs een speciale herdenkingsmunt uitgegeven. Op deze vrolijke 5 Euro munt staat één van de wezentjes centraal, met daarachter de tekst ‘60 jaar’. De Smurfenmunt is vervaardigd van Sterling zilver en geslagen in de allerhoogste muntkwaliteit: Proof.

U kunt de munt nu nog bemachtigen voor de officiële uitgifteprijs. De zilveren Smurfenmunt is verkrijgbaar in twee varianten. De speciale gekleurde versie kost u slechts € 49,95 en de versie zonder gekleurd ontwerp slechts € 44,95.

Van beide varianten is een beperkte voorraad beschikbaar. Vul vandaag uw gegevens in om direct een Smurfenmunt te bemachtigen.

Specificaties van de munt

  • Metaal: Sterling (925/1000) zilver
  • Kwaliteit: Proof
  • Nominale waarde: € 5,-
  • Jaar van uitgifte: 2018
  • Totale oplage: Slechts 12.500 munten

Geleverd met luxe cassette en Certificaat van Echtheid

De ‘60 jaar Smurfen’ munt wordt geleverd met de bijbehorende accessoires. Zodoende ontvangt u een luxe cassette waarin u de herdenkingsmunt kunt bewaren. De officiële cassette van de Koninklijke Munt van België zorgt tegelijkertijd voor een zeer goede presentatie. Tevens ontvangt u het Certificaat van Echtheid. Dit certificaat garandeert u dat u een originele Smurfenmunt in de hoge kwaliteit ‘Proof’ heeft ontvangen.

Slechts 6.250 exemplaren per munt

Zoals u wellicht wel weet, zijn de Smurfen niet alleen populair in België en Nederland. Zo komen de figuurtjes van de Belgische striptekenaar Peyo voor in pretparken in bijvoorbeeld Dubai, Maleisië en de Verenigde Staten. Ondanks de wereldwijde populariteit van de Smurfen is de oplage van de herdenkingsmunt zeer beperkt. In totaal zijn er slechts 12.500 exemplaren geslagen. Van de gekleurde herdenkingsmunt zijn 6.250 stuks uitgegeven en datzelfde geldt voor de ongekleurde variant. Daarvan zijn nog maar enkele exemplaren beschikbaar, dus wees er snel bij.

Ja, ik bestel graag x exempla(a)r(en) van de gekleurde Belgische ‘60 Jaar Smurfen’ munt in Sterling zilver voor de officiële uitgifteprijs van € 49,95 per stuk. Ik ontvang de herdenkingsmunt 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Ja, ik bestel graag x exempla(a)r(en) van de Belgische ‘60 Jaar Smurfen’ munt in Sterling zilver voor de officiële uitgifteprijs van € 44,95 per stuk. Ik ontvang de herdenkingsmunt 21 dagen vrijblijvend op zicht.