/> /> Zwarte Madonna van Częstochowa munt met cassette voor € 24,95 - Amsterdams MuntKantoor

Zwarte Madonna van Częstochowa in BU-kwaliteit met cassette

Bemachtig nu één van de laatste exemplaren

In 2017 was het precies driehonderd jaar geleden dat Paus Clemens XI de icoon van Onze-Lieve-Vrouw van Częstochowa bekroonde met twee Pauselijke kronen. Eeuwen later wordt het bedevaartsoord bezocht door miljoenen mensen per jaar. Onze-Lieve-Vrouw van Częstochowa - ook bekend als Goddelijke Moeder, Zwarte Madonna en Koningin van Polen - is uitgegroeid tot een nationaal symbool voor vrijheid.

Ter ere van het 300-jarig jubileum is een heel bijzondere herdenkingsmunt geslagen. U bent nu nog in de gelegenheid om deze gekleurde munt in de hoge kwaliteit ‘Brilliant Uncirculated’ te bemachtigen. Deze zal worden geleverd in de officiële presentatiecassette. Vul daarom direct uw gegevens en bestel één van de laatste exemplaren voor slechts € 24,95.

Specificaties van de munt

  • Oplage: Slechts 3.000 stuks wereldwijd
  • Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
  • Nominale waarde: 1 Dollar
  • Diameter: 40 millimeter
  • Gewicht: 28 gram
  • Metaal: Koper/Nikkel

Verfijnd ontwerp met fantastische kleuren

De prachtige herdenkingsmunt valt gelijk op dankzij het verfijnde ontwerp en het fantastische kleurgebruik. Op de keerzijde ziet u de icoon waarnaar de munt is vernoemd. Van de gele stralenkransen tot de groene achtergrond, de gelijkenis is sprekend.

Slechts 3.000 exemplaren wereldwijd

Van de officiële Onze-Lieve-Vrouw van Częstochowa munt zijn maar 3.000 exemplaren geslagen. Deze waren vlak na uitgifte vrijwel allemaal uitverkocht. Dankzij onze uitstekende internationale relaties hebben wij echter een kleine partij munten kunnen bemachtigen. Daarom bent u nu nog in de gelegenheid om een exemplaar te bestellen met de officiële cassette voor samen slechts € 24,95.

De munt is nog zeer beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij. Op is écht op!

Ja, ik bestel graag x exempla(a)r(en) van de herdenkingsmunt ‘Zwarte Madonna van Częstochowa’ met de officiële cassette voor slechts € 24,95 per stuk. Ik ontvang de schaarse BU-munt 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

Postcode
Uitsluitend Nederlandse postcodes
Huisnummer
Alleen uw huisnummer a.u.b.
Toevoeging
Alleen toevoegingen op het huisnummer (bijv. huis, A, III, 3 hoog)