/> /> Onze-Lieve-Vrouw van Częstochowa in BU-kwaliteit - Amsterdams MuntKantoor

Onze-Lieve-Vrouw van Częstochowa in BU-kwaliteit

Bemachtig de bijzondere munt voor slechts € 19,95

In 2017 was het precies driehonderd jaar geleden dat Paus Clemens XI de icoon van Onze-Lieve-Vrouw van Częstochowa bekroonde met twee Pauselijke kronen. Nu, eeuwen later, wordt het bedevaartsoord Częstochowa bezocht door miljoenen mensen per jaar. Onze-Lieve-Vrouw van Częstochowa - ook bekend als Goddelijke Moeder, Zwarte Madonna en Koningin van Polen - is uitgegroeid tot een nationaal symbool.

Ter ere van het 300-jarig jubileum is een heel bijzondere herdenkingsmunt geslagen. U bent nu in de gelegenheid om deze gekleurde munt in de hoge kwaliteit ‘Brilliant Uncirculated’ te bemachtigen voor de officiële uitgifteprijs. Vul daarom vandaag nog uw gegevens in om de munt te bemachtigen voor slechts € 19,95.

Specificaties van de munt

  • Oplage: Slechts 3.000 stuks wereldwijd
  • Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
  • Nominale waarde: 1 Dollar
  • Diameter: 40 millimeter
  • Gewicht: 28 gram
  • Metaal: Koper/Nikkel

Verfijnd ontwerp met fantastische kleuren

De prachtige herdenkingsmunt valt gelijk op dankzij het verfijnde ontwerp en het fantastische kleurgebruik. Op de keerzijde ziet u de icoon waarnaar de munt is vernoemd. Van de gele stralenkransen tot de groene achtergrond, de gelijkenis is sprekend. Natuurlijk zijn zowel Maria als Jezus donker van kleur. Onze-Lieve-Vrouw van Częstochowa is namelijk een Zwarte Madonna.

Slechts 3.000 exemplaren wereldwijd

Van de officiële Onze-Lieve-Vrouw van Częstochowa munt zijn maar 3.000 exemplaren geslagen. Deze waren vlak na uitgifte vrijwel allemaal uitverkocht. Dankzij onze uitstekende internationale relaties hebben wij echter een kleine partij munten kunnen bemachtigen. Daarom bent u nu nog in de gelegenheid om een exemplaar te bestellen voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 19,95.

De vraag vanuit onze klanten naar de vorige twee munten in de ‘Onze-Lieve-Vrouw’ serie was gigantisch, dus wees er snel bij. Op is écht op.

Ja, ik bestel graag x exempla(a)r(en) van de Onze-Lieve-Vrouw van Częstochowa munt in Brilliant Uncirculated kwaliteit voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 19,95 per stuk. Ik ontvang de gekleurde herdenkingsmunt 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

Postcode
Uitsluitend Nederlandse postcodes
Huisnummer
Alleen uw huisnummer a.u.b.
Toevoeging
Alleen toevoegingen op het huisnummer (bijv. huis, A, III, 3 hoog)