/> /> Holografische Forum van Pompeï munt in Proof-kwaliteit - Amsterdams MuntKantoor

Holografische Forum van Pompeï munt in puur zilver

Nu verkrijgbaar voor slechts € 99,95

Het Forum van Pompeï is één van de bekendste bouwwerken uit de Romeinse tijd. Op de nieuwste munt in de grensverleggende HOLO-Vision Collectie is deze wereldberoemde constructie op schitterende wijze afgebeeld. Door de toepassing van holografie kunt u het indrukwekkende bouwwerk op meerdere manieren bezichtigen. Op de voorgrond ziet u de ruïne die jaarlijks door miljoenen toeristen wordt bezocht, maar als u de munt draait ziet u het Forum zoals de Romeinen het eeuwen gelegen hadden gebouwd.

Specificaties van de munt

  • Oplage van 1.000 exemplaren wereldwijd
  • Slechts enkele munten op de Nederlandse markt
  • Vervaardigd van puur (99,9%) zilver
  • Geslagen in de hoogste muntkwaliteit, Proof
  • Gewicht: 1 Troy ounce / Afmeting: 27 x 47 mm

Slechts 1.000 exemplaren wereldwijd

Van de holografische Forum van Pompeï munt zijn slechts 1.000 exemplaren geslagen. Wereldwijd is er echter enorme interesse in de innovatieve herdenkingsmunt. Het aantal exemplaren voor de Nederlandse markt is dan ook gelimiteerd. De vorige herdenkingsmunten in de HOLO-Vision Collectie waren daarom al snel na uitgiftedatum zeer beperkt beschikbaar of zelfs uitverkocht.

Vierde munt in de HOLO-Vision Collectie

De Forum van Pompeï munt is de vierde uitgave in de populaire HOLO-Vision Collectie. Op elke puur zilveren Proof-munt staat een ander imposant bouwwerk centraal. In voorgaande jaren zijn het Colosseum, de Akropolis en de Kaiser-Wilhelm Gedächtniskirche afgebeeld op een hologrammunt.

Naar verwachting zal de vraag groter zijn dan het aanbod. Laat daarom snel uw gegevens achter en bestel direct een exemplaar.

Ja, ik bestel graag x exempla(a)r(en) van de puur (99,9%) zilveren ‘Forum van Pompeï’ HOLO-Vision munt voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 99,95 per stuk. Ik ontvang de unieke herdenkingsmunt 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.