/> /> Officiƫle Engelse Bulldog munt in puur (99,99%) zilver - Amsterdams MuntKantoor

Een Engelse Bulldog in Proof-kwaliteit

Reserveer de zilveren munt nu voor de officiële uitgifteprijs

Op deze schitterende herdenkingsmunt staat de Engelse Bulldog centraal. Door het kleurgebruik en het gedetailleerde ontwerp vormt de puppy een sterk contrast met de hoogspiegelende achtergrond. Deze glanzende achtergrond is kenmerkend voor munten die zijn geslagen in de allerhoogste muntkwaliteit: Proof.

U bent nu in de gelegenheid om de ‘Engelse Bulldog’ munt met gekleurd detail te reserveren voor de officiële uitgifteprijs. Daardoor kost de puur zilveren munt u slechts € 69,95. Echter is munt zeer beperkt beschikbaar in Nederland, terwijl de interesse groot is. Laat daarom vandaag nog uw gegevens achter en verzeker uzelf van een exemplaar.

Numismatische specificaties

  • Metaal: .9999 zilver
  • Kwaliteit: Proof
  • Diameter: 32,60 millimeter
  • Gewicht: 0,5 Ounce
  • Oplage: Slechts 5.000 stuks wereldwijd

Wat maakt de Bulldogmunt zo speciaal?

De ‘English Bulldog’ munt is een must voor liefhebbers van honden - en van puppy's in het bijzonder. Maar dankzij het hoge zilvergehalte en de hoge kwaliteit waarin de munt is geslagen, is de herdenkingsmunt ook zeker interessant voor andere verzamelaars. Bovendien zorgt het speelse ontwerp en het kleurgebruik ervoor dat de munt een glimlach op menig gezicht zal toveren. Wordt u ook niet spontaan vrolijk als u ernaar kijkt?

Geleverd met de hoogwaardige verzamelcassette

De waardevolle herdenkingsmunt wordt geleverd in de originele verzamelcassette. Met deze hoogwaardige cassette is de munt goed beschermd tegen beschadigende elementen. Zoals vuil, krassen en misschien zelfs wel de speelse beet van een bulldog puppy. Tegelijkertijd zorgt de verzamelcassette ervoor dat u uw puur zilveren munt op representatieve wijze kunt presenteren.

Alle reserveringen worden strikt op volgorde van binnenkomst verwerkt. Reserveer daarom direct een exemplaar.

Ja, ik bestel graag x exempla(a)r(en) van de puur zilveren ‘Engelse Bulldog’ munt voor de officiële uitgifteprijs van € 69,95 per stuk. Ik ontvang de speciale herdenkingsmunt 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.